Home TOP NEWS H διαφορά του φετινού τελικού με τους προηγούμενους δύο!

H διαφορά του φετινού τελικού με τους προηγούμενους δύο!

H ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της στο “αιώνιο” ντέρμπι , κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αποέλ, με την οποία ‘”κλείδωσε” την 3η θέση του πρωταθλήματος και την ίδια ώρα την παρουσία της στην Ευρώπη.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η νίκη – Ευρώπης που πέτυχε την περασμένη Κυριακή το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, είχε κι άλλες θετικές προεκτάσεις, καθώς δίνει την ευκαιρία στον κ. Αναστασίου να διαχειριστεί το υλικό του στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα έρχεται να διώξει ένα βάρος και ένα άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών ενόψει και του τελικού.

Στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την στιγμή, έχουν απομείνει δύο παιχνίδια με την Πάφο FC, ένα στο πρωτάθλημα και ένα για τον τελικό κύπελλου κι όπως είναι λογικό μετά την επίτευξη του στόχου στον θεσμό του πρωταθλήματος, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου, καθώς το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, θα είναι απλά τυπικής διαδικασίας.

Όσον αφορά τον φετινό τελικό πάντως, σε σχέση με τους προηγούμενους δύο θα είναι εντελώς διαφορετικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι η ομάδα μας έπαιξε στους τελικούς με Εθνικό Άχνα και ΑΕΛ, έχοντας και το βάρος της εξασφάλισης του εισιτηρίου της Ευρώπης μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου, κάτι το οποίο “σβήστηκε” με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αποέλ.

Συνεπώς η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου το βράδυ της 18ης Μαίου θα είναι λιγότερη αγχώδης, σίγουρα η εξασφάλιση της 3ης θέσης και του Ευρωπαϊκού εισιτήριου θα ελευθερώσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, θα βαρύνει αυτά της Πάφου και η ομάδα μας θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα να διεκδικήσει χωρίς άγχος το 3ο συνεχόμενο κύπελλο.