Home SPORTS NEWS Τέλος ο Αντόνε από την Κλουζ

Τέλος ο Αντόνε από την Κλουζ


 

Η Κλουζ μπορεί να διεκδικεί την πρόκριση της στις 16 καλύτερες του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η διοίκηση της ομάδας του Παντελή Καπετάνου «χώρισε» με τον προπονητή Ιοάν Αντόνε! Η ομάδα της Ρουμανίας και ο συγκεκριμένος τεχνικός έλυσαν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει, καθώς όπως τονίστηκε από τη διοίκηση της Κλουζ η πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα κρίθηκε ως κακή.

Σύμφωνα με το ρουμανικό Τύπο, πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο πρώην τεχνικός των Λάτσιο και Νάπολι, Εντοάρντο Ρέγια.

Κατά τα άλλα, στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είπαμε, η Κλουζ διεκδικεί την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης. Το βράδυ της Τρίτης η πρωταθλήτρια Ρουμανίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 (η φιλοξενούμενη έκανε το 0-1 με τον Παντελή Καπετάνο να έχει συμμετοχή) με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, παίζοντας για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο. Με τον βαθμό που κατέκτησε πέρασε δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπροστά από την Μπράγκα και τους Τούρκους.

Από την άλλη, ο Τύπος στην Ρουμανία και φίλαθλοι της Κλουζ έχουν ασκήσει αυστηρή κριτική στον Αντόνε για τις εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Παντελή βρίσκεται στη 10η θέση με 16 βαθμούς σε 12 αγώνες, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Στεάουα Βουκουρεστίου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr