Home SPORTS NEWS Μίλανιτς: «Στόχος μας η νίκη»

Μίλανιτς: «Στόχος μας η νίκη»


Ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς είχε μιλήσει στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους το πρωί επί σλοβενικού εδάφους. Έτσι οι όποιες ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου έγιναν από Έλληνες δημοσιογράφους.

Ρωτήθηκε για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό. «Φέρνει ένα θετικό σοκ στην ομάδα. Οι παίκτες θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν ξέρει κανείς πόσο διαρκεί αυτό το σοκ. Από τακτικής πλευράς περιμένουμε επιθετικό τον Παναθηναϊκό», απάντησε. Όσο για το τι μπορεί να περιμένουμε από τη Μάριμπορ αύριο; «Ο στόχος της Μάριμπορ είναι πάντα η νίκη και μόνο η νίκη. Πιστεύω ότι παραμένουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Μάριμπορ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά έως τώρα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον», υπογράμμισε ο Μίλανιτς.

Τους παίκτες της Μάριμπορ εκπροσώπησε ο Αλεξάντερ Ραΐσεβιτς. «Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε εάν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παίξουμε αμυντικά και θα περιμένουμε τα λάθη του αντίπαλού μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε 1-2 γκολ».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr