Home SPORTS NEWS Μπενίτεθ: «Θα με ενημέρωνε ο Γκουαρδιόλα»

Μπενίτεθ: «Θα με ενημέρωνε ο Γκουαρδιόλα»


Ο Γκουαρδιόλα θα τον ενημέρωνε εάν είχε επαφές με την Τσέλσι, δήλωσε ο νέος τεχνικός των «μπλε», Ράφαελ Μπενίτεθ, ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξος εάν θα έκανε το ίδιο και η διοίκηση των λονδρέζων.

Εάν θα τον ενημέρωνε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε περίπτωση που είχε επαφές με την Τσέλσι, είπε: «Έτσι πιστεύω. Έχω καλές σχέσεις με τον Πεπ, οπότε οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να τον καλέσω και να του πω ‘γεια, τι κάνεις;’. Ξέρω ότι απολαμβάνει την ζωή στη Νέα Υόρκη τώρα, μαζί με την οικογένειά του».

Για το αν θα τον ενημέρωνε η διοίκηση της Τσέλσι, σε περίπτωση που είχε επαφές με τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Δεν νομίζω ότι θα μου το έλεγαν. Αλλά δεν έχω πρόβλημα, ξέρω την κατάσταση. Έχω έρθει για να δημιουργήσω μια ανταγωνιστική ομάδα και να κερδίσω τρόπαια».

Για το Ρόμαν Αμπράμοβιτς: «Δεν με πιέζει για να παίξει η ομάδα μου ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα, ωστόσο θέλει να απολαμβάνει τα παιχνίδια. Ο τρόπος για να απολαμβάνεις τα παιχνίδια είναι να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει και να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr