Home SPORTS NEWS Στρατιωτικός χαιρετισμός και θεωρίες συνομωσίας (video)

Στρατιωτικός χαιρετισμός και θεωρίες συνομωσίας (video)


«Φωτιές» έχει ανάψει στη Σερβία ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν το γκολ της Μπάγερν Μονάχου οι Μάριο Μάντζουκιτς και Χερντάν Σακίρι. Κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης των Βαυαρών με τη Νυρεμβέργη, ο Κροάτης επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 3′ για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες και έσπευσε μαζί με τον Σακίρι να χαιρετήσει στρατιωτικά μπροστά από την εξέδρα όπου βρίσκονται οι οπαδοί της Μπάγερν.

Η συγκεκριμένη κίνηση των δύο ποδοσφαιριστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις Σερβία με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για έκφραση συμπαράστασης από πλευράς του Κροάτη και του Κοσοβάρου, προς τους πρώην Κοράτες Στρατηγούς, Άντε Γκοτόβινα και Μλάντεν Μάρκατς, οι οποίοι αθωώθηκαν πρόσφατα από τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.

«Ήμουν γεμάτος συναισθήματα όταν πέτυχα το γκολ και πήγα να πανηγυρίσω με τους οπαδούς μας. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισα ίσως ήταν ατυχής όμως πάντα πανηγυρίζω με παρόμοιο τρόπο», δήλωσε ο Μάντζουκιτς, ενώ από την πλευρά του ο Σακίρι τόνισε: «Δεν έχω ιδέα από την πολιτική της Κροατίας».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr