Home SPORTS NEWS Τζεμπούρ: «Μπορούμε και μαζί με Μήτρογλου»

Τζεμπούρ: «Μπορούμε και μαζί με Μήτρογλου»


Ο Αλγερινός φορ ήταν μαζί με Αμπντούν και Φετφατζίδη στην εκδήλωση της Vodafone στο Mall και στο περιθώριο της παρουσίασης έκανε δηλώσεις για τον ίδιο και την ομάδα.

«Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα μας οι οποίοι ήρθαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για μας. Στη συνέχεια βέβαια υπάρχει η ευρωπαϊκή πορεία την οποία θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και αυτό προσπαθούμε».

Όσον αφορά για το αν έχει κάποιο νέο σχετικά με το συμβόλαιό του, ο Τζεμπούρ απάντησε. «Είμαστε εντάξει, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν του αρέσει ο συναγωνισμός που έχει πλέον στην επίθεση του Ολυμπιακού είπε. «Αυτό είναι ωραίο. Είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και σε άλλες θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός για τον Ολυμπιακό ότι αν ένας παίκτης λείψει, υπάρχει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει και η ομάδα να συνεχίσει να προχωρά καλά, με νίκες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το πράγμα και περήφανος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος, για το αν μπορεί να συνυπάρξει με τον Μήτρογλου στην 11άδα, απάντησε. «Φυσικά και το πιστεύω. Ο Κώστας είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, νομίζω πως μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί στην επίθεση, αλλά αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση του προπονητή και εκείνος θα το κρίνει».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr