Home SPORTS NEWS Χέρι-χέρι Πόρτο – Μπενφίκα! (video)

Χέρι-χέρι Πόρτο – Μπενφίκα! (video)


Μαζί συνεχίζουν την πορεία τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα Πόρτο και Μπενφίκα. Οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν μετά απο 9 αγωνιστικές την πρώτη θέση με 23 βαθμούς χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα, ενώ απέκτησαν και διαφορά 6 βαθμών απο τη Μπράγκα που σκόνταψε στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Η Πόρτο κατέκτησε την 4η συνεχόμενη νίκη της ύστερα απο το 2-1 με την Ακαντέμικα. Οι «δράκοι» δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και μόνο στις αρχες του δευτέρου ημιχρόνου το κατάφεραν με τον Χαμες Ροντρίγκες. Ο Ζοάο Μουτίνιο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, διπλασιάζοντας το σκορ αλλά ο Χίλτον έκανε δώρο τη μείωση του στο 79.

Η Μπενφίκα νίκησε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο υπερηχητική επιθετικά. Ένα και μοναδικό τέρμα ήταν αρκετό για την ομάδα Ζόρζε Ζέσους κόντρα στη Ρίο Άβε.

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχει σημάδια ανάκαμψης και έτσι ύστερα απο την καλή εμφάνιση με τη Γκενκ στο Europa League, επικράτησαν της Μπράγκα με 1-0. Δράστης ο Φαν Βολφσβίνκελ για την ομάδα της Λισαβώνας που είχε να δει το χρώμα της νίκης απο τις 24/9 στο ματς με τη Ζιλ Βιθέντε.

Δείτε τα γκολ στο Πόρτο – Ακαντέμικα

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr