Home SPORTS NEWS Χαμόγελα στη Μονπελιέ

Χαμόγελα στη Μονπελιέ


Μετά την επιτυχία της με 3-1 κόντρα στη Νις για το πρωτάθλημα, η Μονπελιέ έφτασε την Τετάρτη στη νίκη με 1-0 και κόντρα στη Μπορντό για τους «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας, γεγονός που γέμισε με χαμόγελα τους πρωταθλητές.

Ο τεχνικός της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ έμεινε ικανοποιημένος φυσικά από τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, αλλά και από το γεγονός πως αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, με την Μονπελιέ να βγάζει καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξαν βέβαια και παίκτες από τους λεγόμενους βασικούς.

Να αναφέρουμε πως το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 63’ ο 23χρονος Γάλλος μέσος Τινάν, ο οποίος μαζί με τους Ντεπλάν, Πιτό, Μαρβό ξεκίνησαν στην ενδεκάδα, και είναι παίκτες που έχουν παίξει πολύ. Στον αγώνα με τη Μπορντό αποβλήθηκε πάντως ο έμπειρος αμυντικός Ζενεσάμπ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82’ και θα εκτίσει την ποινή του την ερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στην Τρουά. Το τελευταίο ματς πριν η Μονπελιέ έρθει στο Φάληρο για να παίξει με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τους πρωταθλητές Γαλλίας να θέλουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις και έτσι να έρθουν με καλή ψυχολογία για να παίξουν κόντρα στους «ερυθρολεύκους»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr