Home SPORTS NEWS Λουίζ: «Θέλω το Europa League»

Λουίζ: «Θέλω το Europa League»


Μπορεί η Τσέλσι να αποκλείστηκε από το Champions League, ωστόσο εξασφάλισε επάξια μια θέση στο Europa League, με τον Νταβίντ Λουίς να δίνει το σύνθημα για τον εν λόγω τίτλο.

 

Οι «μπλε» κατάφεραν και έκαναν την έκπληξη, καταφέρνοντας ένα χρόνο μετά την κατάκτση του αντίστοιχου τίτλου να τεθούν εκτός διοργάνωσης από τη φάση των ομίλων.

 

Παρά τις όποιες προβλέψεις στοίχημα των Λονδρέζων ήταν να νικήσουν στην τελευταία αναμέτρηση τη Νόρτζελαντ.

 

Ο στόχος επετεύχθη με έξι τέρματα και μια θεαματική νίκη έναντι της δανέζικης ομάδας (6-1), ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς η βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει έως την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Λονδίνου, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

Μπορεί τα προγνωστικά ποδοσφαίρου να έδιναν μια σαφώς καλύτερη έως τώρα θέση στην περσινή πρωταθλήτρια του Champions League, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλησε να αφήσει πίσω του αυτήν την εξέλιξη και να κοιτάξει την πορεία της ομάδας του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

«Τώρα κοιτάω το Europa League, όπως το Champions League. Έχει λάμψη και επειδή δεν έχω κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο, τον θέλω.

 

Κερδίσαμε το Champions League την περασμένη σεζόν και αυτή την χρονιά αποκλειστήκαμε από τους ομίλους. Είναι κρίμα, αλλά στο τέλος της μέρας πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη διοργάνωση».