Home SPORTS NEWS Μεταξύ Μάντσεστερ και Παρισιού ο Μουρίνιο

Μεταξύ Μάντσεστερ και Παρισιού ο Μουρίνιο


Διαβάστε ακόμα:

Διαζύγιο Ρεάλ – Μουρίνιο και στο… βάθος Μάντσεστερ

Ο Μουρίνιο αρνήθηκε ότι θα φύγει!

Μορφή… χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι φήμες και τα ρεπορτάζ για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής ο Ζοσέ Μουρίνιο, εφόσον επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είναι χαρακτηριστικό πως  Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έκρυψε πως θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός να πάρει τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η «Le Parisien»… μιλά ήδη για επαφές της Παρί Σεν Ζερμέν με τον «Special One»!

Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος προπονητής παρουσιάστηκε αινιγματικός ερωτηθείς για το όλο θέμα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της «βασίλισσας» με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας: «Αύριο θα είμαι στον πάγκο της Ρεάλ»!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέφερε πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει τις ικανότητες να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπογράμμισε πάντως ότι δεν θέλει να προκαταλάβει τις εξελίξεις! Ο Σκωτσέζος τεχνικός συμπληρώνει άλλωστε τα 71και μετά από 26 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» σκέφτεται και τον… διάδοχό του.

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι πρόσφατα, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι για το Τσαμπίονς Λιγκ, ο Φέγκιουνσον πήγε στο ξενοδοχείο (φωτο), όπου είχε καταλύσει η Ρεάλ και τα είπε τόσο με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Την ημέρα που ο πρόεδρος της Ρεάλ έκανε δώρο στον Μουρίνιο ένα ρολόι για τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Μπορεί να προπονήσει παντού, αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στην ομάδα, όμως εγώ δε θα βρίσκομαι για πάντα εδώ κι εκείνος μπορεί να αντεπεξέλθει οπουδήποτε», ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε μάλιστα και για την πορεία του Μουρίνιο, λέγοντας πως δεν έκρυψε την έκπληξή του για την εξέλιξη του, με δεδομένο ότι δεν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής!

«Ποτέ δεν περίμενα ότι κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ σημαντικό ματς θα μπορούσε να γίνει κορυφαίος προπονητής. Όμως εκείνος έχει φοβερή προσωπικότητα που καλύπτει την έλλειψη εμπειρίας. Όταν ήρθε στην Αγγλία σκέφτηκα : “Tι ξιπασμένος μπάσταρδος, πάει στους παίκτες και τους λέει ότι είναι ο “Special One”!”. Ήθελε, ωστόσο, να μεταδώσει την πίστη του ότι η Τσέλσι μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά…

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», οι εμίρηδες του Κατάρ, ιδιοκτήτες της Παρί, άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με τον Μουρίνιο, για να πάρει τη θέση του Κάρλο Αντσελότι. «Είναι ο προπονητής που πάντα ονειρεύονταν», γράφει χαρακτηριστικά η «Le Parisien», σύμφωνα με την οποία η θητεία του Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται όλο και περισσότερο σε κίνδυνο.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr