Home SPORTS NEWS Μονομαχία στο Μάντσεστερ!

Μονομαχία στο Μάντσεστερ!


Μπορεί να είμαστε μόλις στα μέσα Δεκεμβρίου αλλά οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ τείνουν να μετατρέψουν την Πρέμιερ Λιγκ αγώνα για δύο άλογα. Η διαφορά του δεύτερου με την Τσέλσι είναι στους 7 βαθμούς, την ίδια στιγμή που τρεις χωρίζουν Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Οι δύο μονομάχοι συγκρούονται σήμερα για κάτι παραπάνω απο το γόητρο στην πόλη. Όπως γίνεται άλλωστε τον τελευταίο χρόνο. Ούτε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι της Σίτι αλλά ούτε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Γιουνάιτεντ είναι ευχαριστημένοι με ότι έχουν δει απο τις αρχές τις σεζόν.

Ο Σκωτσέζος φέρνει στο νου του εικόνες απο το 4-3 με τη Ρέντινγκ το περασμένο Σάββατο και συγκρίνει τα αστεία λάθη της άμυνας του με μια κωμική σειρά με τίτλο «Cartoon Cavalcade», ώσπου σκέφτεται να παίξει ο ίδιος!

Γνωρίζει ότι η υψηλής ποιότητας επιθετική γραμμή της Σίτι, απαρτιζόμενη απο τους Αγουέρο και Τέβες, θα εκμεταλλευτεί απο την πρώτη στιγμή τα «δώρα» της άμυνας. Απο την άφιξή του το 1986 στο Όλντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ έχει μόλις δύο φορές δεχθεί περισσότερα τέρματα μετά απο 15 αγωνιστικές. Το 96-97 είχαν συλλέξει 22 γκολ, ενώ 5 χρόνια αργότερα 27.

Σίγουρα η κατάσταση δεν τον βοηθάει αφού για ένα ακόμα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Νεμάνια Βίντιτς αλλά και οι εναλλακτικές του Τζόουνς και Σμόλινγκ.

Απο την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές έχοντας καταλάβει την ταπεινωτική 4η θέση στον όμιλό τους στο champions league στοχεύουν τώρα στα τρόπαια μέσα στο νησί. Είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και έχουν την ευκαιρία να ισοσκελίσουν την Γιουνάιτεντ. Πάντως βασικά κλειδιά της περσινής πορείας δεν έχουν πράξει τα αναμενόμενα συμπεριλαμβανομένων των Χαρτ, Κομπανί, Γιάγια Τουρε και Δαβίδ Σίλβα.

Σίγουρα ο Μαντσίνι θα θέλει να επαναλάβει τους θριάμβους της περασμένης σεζόν, όπου είχε δύο νίκες, 6-1 στο Όλντ τράφορντ και 1-0 στο Ίτιχαντ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr