Home SPORTS NEWS Απάντηση με αποχώρηση στους ρατσιστές (video)

Απάντηση με αποχώρηση στους ρατσιστές (video)


Ηχηρή… απάντηση έδωσαν οι παίκτες της Μίλαν στον κόσμο που φώναζε ρατσιστικά συνθήματα προς τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, στο φιλικό με την Προ Πάτρια. Συγκεκριμένα, πήραν την απόφαση να φύγουν όλοι μαζί από το γήπεδο…

Στο 25’ ο άσος της Μίλαν… ξέσπασε και πέταξε με δύναμη τη μπάλα στην κερκίδα, όταν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της αντίπαλης ομάδας φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα… Ο άσος της Μίλαν ακολούθως έβγαλε τη φανέλα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο που μετά από λίγα λεπτά τον ακολούθησαν και οι συμπαίκτες του, και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτός που τους έδωσε… εντολή να γίνει αυτό, ήταν ο αρχηγός της Μίλαν Μάσιμο Αμπροζίνι!

Τίποτα δεν είναι βέβαια τυχαίο… Βλέπετε, ο η Προ Πάτρια, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία στην Ιταλία, έχει ήδη τιμωρηθεί για ρατσιστικά συνθήματα οπαδών της με 15.000 ευρώ πρόστιμο.

Για το θλιβερό συμβάν έκαναν δηλώσεις οι «ροσονέρι»! Με τον Μάσιμο Αλέγκρι να τονίζει πως λυπάται για τους υπόλοιπους φιλάθλους.
«Λυπούμαστε που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Κυρίως για τους υπόλοιπους οπαδούς, τις οικογένειες και τα παιδιά που ήταν εκεί για να περάσουν μία όμορφη ημέρα. Υποσχεθήκαμε στην Προ Πάτρια να επιστρέψουμε εδώ για αυτά τα άτομα. Αισθανόμαστε άσχημα για τους παίκτες της Προ Πάτρια και τη διοίκησή της αλλά έπρεπε να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα και ελπίζω ότι θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα τόσο στα μεγάλα πρωταθλήματα όσο στα μικρότερα», υπογράμμισε ο τεχνικός της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου!

Από την πλευρά του, ο Μάσιμο Αμπροζίνι τόνισε: «Λυπάμαι πολύ για όλα τα άτομα που ήταν στο στάδιο αλλά έπρεπε να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα. Η Μίλαν δεσμεύεται πως θα επιστρέψει στο “Busto Arsizio” κυρίως για τα μικρά παιδιά και τους ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τα ρατσιστικά συνθήματα, όμως έπρεπε να δοθεί το μήνυμα αυτό στους απολίτιστους».

Θέση μέσω του «Twitter» πήραν οι Ρικάρντο Μοντολίβο και Εμάνουελσον. «Το 2013 συμβαίνουν ακόμα τέτοια πράγματα… τι θλίψη. Λυπάμαι για τις οικογένειες που ήταν στο γήπεδο και στηρίζω απόλυτα τους συμπαίκτες μου», έγραψε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος επισήμανε: «Το ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν το 2013… Τι ντροπή!!!!!!»!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr