Home SPORTS NEWS Ζορίστηκε ο Ολυμπιακός 2-0 την Καβάλα

Ζορίστηκε ο Ολυμπιακός 2-0 την Καβάλα


Κακός και φλυαρος στο μεγαλυτερο μερος του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Καβάλα 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου. Παπάζογλου και Φέισα οι σκορερ, δοκάρι ο Τζεμπούρ, αποβλήθηκε ο Πλιάγκας.

Το rotation του Ζαρντίμ είχε αυτη τη φορά έκταση, καθώς ξεκίνησαν στην ενδεκάδα από τους παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής οι Φέισα, Φετφατζίδης, Ζαραδούκας, Ντιακιτέ, Παπάζογλου. Κι ο Πορτογάλος μάλλον θα το μετάνιωσε, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν ασύνδετος και φλύαρος ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες άρχισαν να αποδίδουν καλύτερα στην επανάληψη όταν βρήκαν κάπως ρυθμό.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος δεν έκαναν κλασσικη ευκαιρία, παρά μόνο κάποια σουτ και ατομικές ενέργειες κυρίως του Πίνο, καθώς μπλοκαρίστηκαν από την έλλειψη συνοχής τους και την καλή αμυντική τακτική της Καβάλας. Και στο ημίχρονο άκουσαν πάλι τη γκρίνια από τον κόσμο τους στην εξέδρα.

Στην επανάληψη ο Ζαρντίμ έβαλε τον Αμπντούν που έδωσε ζωντάνια και ανακάτεψε το παιχνίδι, αλλά τη λύση στον Ολυμπιακό που άρχισε να αγχώνεται για το αποτέλεσμα την έδωσε ο Τάσος Παπάζογλου. Από την εκτέλεση φάουλ του Γκρέκο, με ωραίο άλμα και δυνατή κεφαλιά ο αμυντικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ και το δρόμο για τη νίκη.

Η οποία διευκολύνθηκε με την αποβολή του Πλιάγκα για σκληρό φάουλ στον Ντιακιτέ στο 61 και εδραιώθηκε στο 82 με το πρώτο γκολ του Φέισα στον Ολυμπιακό, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σε γύρισμα του Αμπντούν. Νωρίτερα ο Τζιμπούρ έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο κενό τέρμα μετά τον εξαιρετικό συνδυασμό Αμπντούν, Πάντελιτς, Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός δεν ευχαρίστησε τον κόσμο του παρά τη νίκη που σχεδόν τελειώνει την πρόκριση, με κυριότερη αιτία την έλλειψη ρυθμόυ των εφεδρικών και την απουσία διάθεσης των βασικών παικτών του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr