Home SPORTS NEWS Μέσι: «Ο γιος μου άλλαξε τη ζωή»

Μέσι: «Ο γιος μου άλλαξε τη ζωή»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, μίλησε για τον ερχομό του γιου του, τις Χρυσές Μπάλες αλλά και για τον διακαή πόθο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

«Όταν κοιτάζω τη ζωή και σκέπτομαι κάθε στιγμή, όταν αναλύω κάθε κατάσταση, πλέον όλα είναι διαφορετικά. Ο γιος μου άλλαξε τη ζωή μου περισσότερο από τις Χρυσές Μπάλες που έχω» ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν περιμένε να πάρει ξανά τη Χρυσή Μπάλα: «Δεν ήξερα ότι θα πάρω την Χρυσή Μπάλα. Όταν το όνομα ακούστηκε έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα».

Για την σύγκριση που γίνεται με διάφορους θρύλους του αθλητισμού: «Είναι τρελό το ότι συγκρίνομαι με αθλητές όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Γιουσέιν Μπολτ ή ο Μοχάμεντ Άλι. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, ποιος είμαι εγώ για να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποιον άλλον; Κάνω τη δουλειά μου και όταν η καριέρα μου τελειώσει θα δούμε τι θα έχω κάνει. Ο μεγαλύτερος κριτής του Μέσι είναι ο Μέσι. Γνωρίζω πότε κάνω πράγματα σωστά και πότε όχι. Είμαι ο νούμερο ένα κριτής του εαυτού μου».

Για την διαδοχή του Γκουαρδιόλα από τον Τίτο Βιλανόβα ανέφερε: «Το στυλ είναι ίδιο: οι προπονήσεις και ο τρόπος προετοιμασίας για τα παιχνίδια. Κάνουμε τα ίδια που κάναμε τα τελευταία χρόνια. Είναι τρελό το τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και είμαστε καλοί άνθρωποι, ταπεινοί και πολύ καλό σύνολο. Αυτή η ομάδα συνεχίζει να το απολαμβάνει γιατι δεν βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν επάγγελμα».

Για το Μουντιάλ: «Είμαι τυχερός που έχω κερδίσει τόσους τίτλους με την Μπάρτσα όμως θα ήταν υπέροχο να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr