Home SPORTS NEWS Σίριαλ με Σισέ στο Κατάρ

Σίριαλ με Σισέ στο Κατάρ


Μπορεί οι ατελείωτες διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ να τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, ωστόσο ο ακριβής προορισμός του παραμένει ακόμα άγνωστος.

Τα νέα του αθλητικού στοιχήματος, και μέσα από την bet365, σχετικά με την μεταγραφή του Γάλλου άσου σε ομάδα του Κατάρ ήθελαν αρχικά τον παίκτη να φοράει την φανέλα της Αλ Αραμπί, ωστόσο σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Equipe», δεν αποκλείεται τελικά να καταλήξει στην Αλ Γκαράφα.

Η είδηση διέρρευσε σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ και ενώ θεωρείτο βέβαιο μέχρι χθες ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε σε όλα με την Αλ Αραμπί, τελικά φαίνεται ότι η ομάδα με προπονητή τον συμπατριώτη του, Αλέν Περέν, αποδείχθηκε μεγαλύτερη πρόκληση για τον παίκτη.

Στο ποδόσφαιρο τα στοιχηματικά νέα γύρω από τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 32χρονου φορ, κάνουν λόγο και για άλλες ομάδες που έχουν στρέψει την προσοχή τους στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά από την Ευρώπη και συγκεκριμένα η Νιουκάστλ, που προσφέρει το ποσό των 2.000.000 για την απόκτηση του.

Ανάλογο ενδιαφέρον φαίνεται πως έδειξαν και σύλλογοι από τη Γαλλία, με μόνο βέβαιο να παραμένει το γεγονός της απομάκρυνσης του από την αγγλική ΚΠΡ, αφού ήδη ο σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Λοΐκ Ρεμί έναντι 9.600.000 ευρώ.