Home SPORTS NEWS Ο διάβολος στο κορμί της και… 7-0!

Ο διάβολος στο κορμί της και… 7-0!


Αφήνιασε η Αϊντχόφεν και έριξε επτά γκολ στην Ντε Χάαγκ. Οι επίδοξοι πρωταθλητές δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν φρένο στέλνοντας μήνυμα σε Τβέντε και Άγιαξ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Αϊντχόφεν απέναντι στην Ντε Χάαγκ και αύξησε την διαφορά από την Τβέντε στους 4 βαθμούς (με ένα παιχνίδι περισσότερο). Οι επίδοξοι πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Ντε Χάαγκ με την αναμέτρηση να είναι παράσταση για ένα ρόλο. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Βαινάλντουμ στο 9′ για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του του Σουπουσέπα (57′). Ο Μέρτενς διαμόρφωσε το 3-0 (64′), αλλά είχε και συνέχεια. Τρία ακόμα γκολ από Λοκάντια, Μέρτενς και Βαινάλντουμ δημιούργησαν …ψυχολογικά προβλήματα στην δύσμοιρη Ντε Χάαγκ.

Με τέρμα του Κιρμ στο 27 η Χρόνινγκε πήρε το προβάδισμα στην έδρα της Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, απώλεσαν πολλές φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ανασταλτικός παράγοντας η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ελμ στο 65′. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μία μεγάλη νίκη στην έδρα μιας από τις πιο παραγωγικές ομαδες του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την 21η αγωνιστική:

 Ρόντα – Χέρακλες 3-3 (1′ Μαλκί, 57′ Περέιρα, 90’+1′ Ντορντά / 15′, 46′ Βεγίνοβιτς, 41′ Γκουριγιέ)

 Μπρέντα- Τσβόλε 3-0 (40′ Μπούις πεν., 46 Γκουντέλι, 69 Χαντουίρ)

 Άλκμααρ – Χρόνινγκεν 0-1 (27′ Κιρμ)

 Αϊντχόφεν – Άντο Ντε Χάαγκ 4-0 (9′ 90’+1′ Βαινάλντουμ, 57′ Σουπουσέπα αυτ., 64′ 85 Μέρτενς, 67′ Λενς, 80 Λοκάντια)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr