Home SPORTS NEWS Δίλημμα Πλατινί για… FIFA

Δίλημμα Πλατινί για… FIFA


Ο Μισέλ Πλατινί συνεχίζει να προβληματίζεται για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, στις αρχαιρεσίες του 2015.
«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα, από τη στιγμή που σχεδόν όλοι με ρωτούν γι’ αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» και συμπληρώνει: «Ο πρόεδρος (Γιόζεπ) Μπλάτερ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει. Η θέση θα είναι είναι κενή, θα δούμε για ποιον».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο 77χρονος Μπλάτερ φέρεται να έχει αναθεωρήσει την απόφαση που είχε ανακοινώσει το 2011, καθώς αφήνει πια ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την επανεκλογή του σε δύο χρόνια.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, θα διεκδικήσει την προεδρία της UEFA, ο Πλατινί ήταν ξεκάθαρος. «Αδύνατον», απάντησε μονολεκτικά αλλά σαφέστατα.

Διευκρινίζοντας την άποψή του, τόνισε ότι ο Ρουμενίγκε έχει την προσωπικότητα για να τα καταφέρει, όμως επισήμανε ότι «απλά αυτό δεν βρίσκεται στον δρόμο που έχει ακολουθήσει στην καριέρα του. Επίσης, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr