Home SPORTS NEWS Απάντηση FIFA και Ντελ Μπόσκε

Απάντηση FIFA και Ντελ Μπόσκε


Κατηγορηματικά διέψευσε η FIFA τους ισχυρισμούς του Γκόραν Πάντεβ, πως η FIFA… νόθευσε την ψήφο του για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς! Ενισχύοντας έτσι τις καταγγελίες του Ζοσέ Μουρίνιο για έλλειψη διαφάνειας στην εκλογή του καλύτερου τεχνικού για το 2012! Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, που βγήκε ο καλύτερος τεχνικός, ανέφερε πως δεν θέλει να πει κάτι, καθώς όλα αυτά του θυμίζουν… κόντρες παιδιών!

«Ο Πάντεβ ψήφισε τρεις τεχνικούς που εμφανίζονται στη δημοσιευμένη λίστα: Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Γιούργκεν Κλοπ», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η FIFA, μέσω του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων «DPA»!

Οι άνθρωποι της FIFA υπογραμμίζουν πως ο διεθνής επιθετικός της Νάπολι λέει ψέματα και ότι υπάρχει και το γραπτό που το αποδεικνύει. Βλέπετε, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία τονίστηκε πως υπάρχει στα γραφεία της ομοσπονδίας το φαξ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Σκοπίων που εστάλη στις 9 Νοεμβρίου, και το οποίο περιλαμβάνει τους ψήφους του ομοσπονδιακού τεχνικού Τσέντομιρ Γιανέβσκι και του αρχηγού Πάντεφ.

Να θυμίσουμε πως ο Γκόραν Πάντεβ ανέφερε πως ότι είχε ψηφίσει υπέρ του Ζοζέ Μουρίνιο στην ψηφοφορία για τον τεχνικό της χρονιάς, αλλά η FIFA ανακοίνωσε πως εκείνος είχε επιλέξει τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Την ίδια ώρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο οποίος πήρε το βραβείο του καλύτερου, ανέφερε: «Μου θυμίζει σαν τις κόντρες παιδιών που δεν έχουν να κάνουν κάτι και δεν θέλω να πάρω μέρος σ’ αυτή τη συζήτηση. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό…»!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr