Home SPORTS NEWS Ρεκόρ με εθνική ο Λάμπαρντ

Ρεκόρ με εθνική ο Λάμπαρντ


Ένα σπουδαίο ρεκόρ με την εθνική ομάδα πέτυχε ο Φρανκ Λαμπάρντ, λίγες μέρες μετά την επίτευξη του 200ο γκολ με την Τσέλσι! Συγκεκριμένα, ο 34χρονος διεθνής άσος έγινε ο μέσος με τα περισσότερα γκολ με την εθνική Αγγλίας, καθώς σκόραρε στο θρίαμβο με 8-0 στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014

Έτσι, έφτασε τα 28 με τα «λιοντάρια» και θέλει άλλα δυο γκολ για να φτάσει τον Αλαν Σίρερ, ο οποίος αγωνιζόταν βέβαια ως επιθετικός.

«Είναι πολύ καλό, είμαι πολύ περήφανος που έχω καταφέρει κάτι τέτοιο. Σε όλη την καριέρα μου έψαχνα το γκολ. Είναι σπουδαίο που βρίσκομαι ανάμεσα σε ονόματα όπως αυτά των Μπράιαν Ρόμπσον και Ντέιβιντ Πλατ. Τώρα είμαι πάνω από αυτούς και είναι τιμή μου που μπορώ να φοράω το περιβραχιόνιο της χώρας μου», τόνισε ο Φρανκ Λαμπάρντ.

Να θυμίσομε πως ο διεθνής άσος έφτασε φέτος τα 19 γκολ σε 42 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με Τσέλσι και Εθνική Αγγλίας. Θέλει ακόμα τρία για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «μπλε», αφού ο Μπόμπι Τάμπλινγκ βρίσκεται στα 202 με τους Λονδρέζους.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr