Home SPORTS NEWS Ο Μπέιλ προσγειώθηκε στην Ισπανία

Ο Μπέιλ προσγειώθηκε στην Ισπανία


Στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός άσος, που δεν έχει παίξει μέχρι τώρα σε επίσημα ματς της Τότεναμ, πέταξε με ιδιωτικό αεροσκάφος και προσγειώθηκε στη Μάλαγα. Ακολούθως μετέβη στην πόλη Μαρμπέγια και περιμένει το τελικό «οκ» των ανθρώπων της «βασίλισσας» για να συνεχίζει το ταξίδι του για την Ισπανία.

Να αναφέρουμε πως οι «μερένχες» τις τελευταίες μέρες έκαναν ετοιμασίες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να ετοιμάσουν έδρα τους, ώστε να υποδεχτούν το νέο τους αστέρι!

Από εκεί και πέρα, πολλά γράφονται σχετικά με την τιμή της μεταγραφής. Το «BBC» ανέφερε πως οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει δύο διαφορετικές προσφορές στους «πετεινούς»
Η πρώτη πρόταση είναι να καταβληθεί το ποσό των 86.000.000 λιρών (περίπου 100.000.000 ευρώ) σε ισόποσες δόσεις μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια! Αν τελικά ισχύσει αυτό το ποσό, τότε θα καταρριφθεί το ποσό-ρεκόρ που είχε δοθεί από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2009 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο! Δηλαδή οι 80.000.000 λίρες (σχεδόν 94.000.000 ευρώ). Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, η δεύτερη πρόταση των «μερένχες» είναι πολύ κοντά στα 70.000.000 λίρες, και η διαφορά έχει να κάνει με το ότι τα χρήματα θα δοθούν άμεσα στην Τότεναμ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr