Home SPORTS NEWS Η Μπριζ… σκόρπισε την Άντερλεχτ

Η Μπριζ… σκόρπισε την Άντερλεχτ


Με νέο προπονητή τον Μισέλ Πρεντόν στη θέση του Χουάν Κάρλος Γαρίδα (απολύθηκε την Πέμπτη), η Κλαμπ Μπριζ συνέχισε την αήττητη πορεία της στο βελγικό πρωτάθλημα, με θρίαμβο κόντρα στην Άντερλεχτ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ), καθώς στο «Γιαν Μπέιντελσταντιον»… σκόρπισε την αντίπαλο της με 4-0!

Η Μπριζ μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και στο 31’ ο Τίμι Σίμονς έκανε το 1-0, σκορ που ήταν το τελικό του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαξίμ Λεστιέν με δυο γκολ στο 59’ και στο 75’ «τελείωσε» τον αγώνα, καθώς έκανε το 3-0. ο Φατάι πέτυχε το 4-0 στο 87’ και έδωσε πανηγυρικό τόνο στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Η Κλαμπ Μπριζ πλησίασε στον έναν βαθμό την πρωτοπόρο, Σταντάρ Λιέγης, η οποία αργότερα υποδέχεται την Κυριακή την Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου. Από την άλλη, η Άντερλεζτ γνώρισε την 3η ήττα (5-0-3) και είναι στο -6 από την κορυφή…

Οι συνθέσεις
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Ράιαν, Μουνιέ, Μέχελε, Ένχελς, Χέγκλι, Σίμονς, Οτζίτζα-Οφόε (88′ Άντου), Γιόργκενσεν, Σόμποτα, Λεστιέν (86′ Ρεφαέλοβ), Ντε Σούτερ (80′ Φατάι).
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν’Σακαλά, Μιλιβόγιεβιτς (46′ Πρατ), Κλιέσταν, Μάσιμο Μπρούνο (70′ Σιριάκ), Ατσεαμπόνγκ, Ματίας Σουάρες, Μίτροβιτς (65′ Τίλεμανς).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr