Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για το τρίποντο στο Τσίρειο

Η αποστολή για το τρίποντο στο Τσίρειο

img_5213


Πίστη για νίκη στο Τσίρειο στάδιο και  συνέχεια στις επιτυχίες υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για το τρίποντο.

«Έχουμε ντέρμπι με ένα αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα παίζει καλό ποδόσφαιρο συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πρέπει να είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο. Να έχουμε υπευθυνότητα και να έχουμε περισσότερο πάθος και δίψα για τη νίκη γιατί είναι ένας αντίπαλος που έχει καλή ομάδα και καλές μονάδες», ήταν τα λόγια του Τόνι Σαβέφσκι στην διάσκεψη της Παρασκευής.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Η αποστολή: Zοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου και Σοφιάν Σερφά.