Home SPORTS NEWS Νίκη και σταθερά 3η η Νάπολι (video)

Νίκη και σταθερά 3η η Νάπολι (video)


Στο κατάμεστο Σαν Πάολο η Νάπολι κατάφερε να πάρει αυτό που ζητούσε πολύ, δηλ τους τρεις βαθμούς, ουτως ώστε να πλησιάσει τη Ρόμα στη δεύτερη θέση.

Οι Παρτενοπέι επικράτησαν με 2-0 της Σαμπντόρια, με δύο γκολ που πέτυχε ο Βέλγος Μέρτενς. Ύστερα από ενα ιδιαίτερα ελκυστικό πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες δε μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Και κυρίως οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πολύ δυνατά αλλά δεν ολοκλήρωναν τις φάσεις που δημιουργούσαν.

Το δεύτερο 45λεπτο έκρυβε ακόμα περισσότερες συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 53, ύστερα από συνδυασμό των Ιγκουαΐν – Μέρτενς.

Στο 58′ ο Πότσι σημάδεψε το δοκάρι του Ράφαελ και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Η Νάπολι τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ, με εκππληκτική εκτέλεση φάουλ του Βέλγου άσου.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε στη συνέχεια πάρει τον έλεγχο, όμως δε μπόρεσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Αντίθετα η Σαμπντόρια εχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, αλλά η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Πότσι, με τη μπάλα να χτυπάει και στα δύο δοκάρια και να καταλήγει στην αγκαλιά του Ράφαελ στο 78.

Έτσι η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Ρόμα και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr