Home SPORTS NEWS Σουάρες: «Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Σουάρες: «Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

suarez


Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με το ένα πόδι στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Ο Λουίς Σουάρες έκανε μία σπουδαία εμφάνιση και έχει προκληθεί «πανικός» τόσο στα social media όσο και στα διεθνή ΜΜΕ με το πως έκανε… γιο-γιο τον Νταβίντ Λουις. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και ο Ουρουγουανός επιθετικό των Καταλανών τόνισε στις δηλώσεις του ότι ακόμα δεν έχει πάρει η ομάδα του την πρόκριση.

«Δεν πήραμε την πρόκριση, έχουμε απλά ένα καλό προβάδισμα. Η Παρί είναι ομάδα με ποιότητα και στον επαναληπτικό θα έχει και παίκτες που δεν είχε μαζί της τώρα… Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Εμείς απλά μπήκαμε να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και μπορεί να μην ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι, όμως παίξαμε έξυπνα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά εμείς μπορέσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Τρέξαμε πολύ και τους έλειπαν βέβαια και αρκετοί σημαντικοί παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον επαναληπτικό: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχουν ποιότητα και πρέπει να ξέρουμε πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr