Home SPORTS NEWS Το F.A CUP μέχρι το 2018 αποκλειστικά στην PrimeTel

Το F.A CUP μέχρι το 2018 αποκλειστικά στην PrimeTel

facup


Δελτίο Τύπου:

Η PrimeTel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας για τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του Αγγλικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, μέχρι και τη σεζόν 2017-2018.

Η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, το Αγγλικό Κύπελλο (F.A CUP)  έρχεται στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel με τη συμφωνία να έχει άμεση ισχύ.

Συνεπώς, τα κανάλια μας θα προβάλουν ζωντανά αυτό το Σαββατοκυρίακο, τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου READING – ARSENAL (το Σάββατο 18/4 στις 19:20) και ASTON VILLA – LIVERPOOL (την Κυριακή 19/4 στις 17:00).

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η εταιρεία μας θα έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει 8 αγώνες στους πρώτους πέντε γύρους της διοργάνωσης, καθώς και όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης, καθώς και τον μεγάλο τελικό.

Επιπλέον, η PrimeTel θα μεταδίδει αποκλειστικά και το Community Shield, (σούπερ Καπ Αγγλίας) μεταξύ της πρωταθλήτριας και της Κυπελλούχου, παιχνίδι με το οποίο αρχίζει επίσημα η ποδοσφαιρική περίοδος στο μεγάλο νησί.

Η προσθήκη του F.A Cup του οποίου η πρώτη διοργάνωση διεξήχθη τη σεζόν 1871-1872, εντάσσεται στην πολιτική της PrimeTel για διαρκή αναβάθμιση του τηλεοπτικού και δη αθλητικού περιεχομένου των καναλιών της, μένοντας πιστοί στην αρχική εξαγγελία μας για διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές μας.