Home SPORTS NEWS Κολομβία – Περού 0-0

Κολομβία – Περού 0-0

colombia-v-peru_j1isal8t2wwe1qhltpgos53az


Μεγάλη πρόκριση για το Περού, που κράτησε την Κολομβία στο 0-0 και θα δώσει το παρών στα προημιτελικά. Οι Κολομβιανοί από την άλλη θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα, που αν λήξει 0-0, τότε θα επιστρέψουν σπίτια τους από τώρα. Στην καλύτερη περίπτωση οι καφετέρος θα βρεθούν στον δρόμο της Αργεντινής στους «8».

Όσο ελπιδοφόρο ήταν τον ξεκίνημα, τόσο κακή ήταν η συνέχεια. Οι παίκτες του Πέκερμαν μπήκαν ορεξάτοι, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Φαλκάο (5′) και Αρμέρο (8′), όμως μέχρι εκεί. Το ματς ήταν κάκιστο, με τους Κολομβιανούς να έχουν την κατοχή, τους Περουβιανούς να παίζουν με πάθος και να αμύνονται σωστά και τις ευκαιρίες να είναι μετρημένες μέχρι το τέλος. Η καλύτερη στιγμή μέχρι το ημίχρονο ήρθε στο 43′, με τον Γκερέρο να απειλεί για πρώτη φορά με αξιώσεις για το Περού…

Οι ελπίδες για καλύτερο δεύτερο ημίχρονο αναπτερώθηκαν, όταν στο 49′ ο Σάντσες απείλησε με μακρινό σουτ για τους τυπικά φιλοξενούμενους, με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο μέσος του Περού προσπάθησε να νικήσει ξανά τον Οσπίνα στο 51′, όμως ο γκολκίπερ της Άρσεναλ έβγαλε δύσκολα. Οι επιθετικές ενέργειες των παικτών του Γκαρέκα σταμάτησαν εκεί, με τους Κολομβιανούς να έχουν την κατοχή, όμως να κάνουν λίγα πράγματα στην επίθεση. Η κεφαλιά του Φαλκάο από πολύ καλή θέση στο 60′ πέρασε ψηλά άουτ, ενώ η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 1′ των καθυστερήσεων, όταν ο Μαρτίνες δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαγιέσε και το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το τέλος.

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρμέρο (57′ Ιμπάρμπο), Μουρίγιο, Σαπάτα, Αρίας, Σάντσες, Βαλένσια (24′ Μεχία), Κουαδράδο, Ροδρίγκες, Γκουτιέρες, Φαλκάο (66′ Μαρτίνες)

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Ασκούες, Βάργκας, Μπαγιόν, Λομπατόν, Σάντσες (81′ Ουρτάδο), Κουέβα (90′ Γιοτούν), Πισάρο (56′ Φαρφάν), Γκερέρο

gazzetta.gr