Home SPORTS NEWS Με Μπάμπακαρ και Ταταρουσάνου οι «βιόλα»

Με Μπάμπακαρ και Ταταρουσάνου οι «βιόλα»

viola


Οι «βιόλα», παρά τις απουσίες τους ξεκίνησαν το ματς δυνατά, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω την ήττα τους την Πέμπτη από τη Βασιλεία. Ωστόσο, η Κάρπι ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη, με το σουτ του Μπερναντέσκι να περνάει άουτ και τον Ταταρουσάνου να σταματά με την βοήθεια του Ροντρίγκες την προσπάθεια του Μποριέλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τόμοβιτς.

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας ήταν ξανά εκείνος που σταμάτησε την αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μποριέλο, κρατώντας το μηδέν και δίνοντας στην ομάδα του την δυνατότητα να πάρει το προβάδισμα. Στο 35′, ο Μπάμπακαρ είδε το σουτ του να αποκρούεται, αλλά ακολούθησε τη φάση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το δυνατό σουτ του Λετίτσια πέρασε άουτ, για να κλείσει το ημίχρονο με τους βιόλα μπροστά στο σκορ.

Με την επανέναρξη, η Κάρπι συνέχισε να ψάχνει την ισοφάρισε, αλλά είχε απέναντί της έναν εξαιρετικό Ταταρουσάνου και σύντομα ο εκνευρισμός άρχισε να βγαίνει στο παιχνίδι της. Η καρφωτή κεφαλιά του Γκάμπριελ Σίλβα πέρασε λίγο άουτ, ενώ φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπερναντέσκι, το οποίο φάνηκε πάντως να είναι ακούσιο.

Ο Ράιαν Μάτος, ο οποίος είναι δανεικός από τη Φιορεντίνα, λίγο έλειψε να βρει τη λύση αλλά ο Ταταρουσάνου αντέδρασε ξανά εξαιρετικά στην κεφαλιά του, ενώ ο Ζιλμπέρτο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Αλόνσο και να «κλειδώσιε» τη νίκη. Η Κάρπι πίεση, ο Ρονκάλια έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μποριέλο και το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του Πάουλο Σόουζα στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ.

Πηγή: Gazzetta.gr