Home SPORTS NEWS Οι αναμνήσεις που έκαναν τον Μπέκαμ να … χάσει τα λόγια του

Οι αναμνήσεις που έκαναν τον Μπέκαμ να … χάσει τα λόγια του

ebecc


Ο «Μπεκς» αγαπάει τον σύλλογο του Μάντσεστερ όσο λίγοι. Θα μπορούσε να συγκριθεί με τα αδέρφια Νέβιλ, τον Πολ Σκόουλς, τον Ράιαν Γκιγκς και τον Νίκι Μπατ, τη γνωστή «Τάξη του ’92».

Έχοντας μεγαλώσει, ωριμάσει, ανδρωθεί και «ψηθεί» σαν άνθρωποι και σαν ποδοσφαιριστές στο «Ολντ Τράφορντ», για εκείνους θα είναι πάντοτε ιδιαίτερο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιστρέφει για να παίξει ξανά με τα κόκκινα χρώματα, στο αγαπημένο του γήπεδο και στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης της επιστροφής του για το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα της Unicef, κλήθηκε να περιγράψει τα συναισθήματα των πρώτων εμφανίσεών του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, έχασε τα λόγια του…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ακόμα και σαν πιτσιρικάς στην ομάδα Νέων, όταν είχαμε παίξει στον τελικό Κυπέλλου μπροστά σε 25.000 θεατές, αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες…

Θυμάμαι όταν έπαιξα και το πρώτο μου ματς σαν επαγγελματίας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχουν οι λέξεις για να περιγράψεις το συναίσθημα.

Όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο, σκεφτόμουν όλη τη δουλειά που είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια, το πως μπορεί να αισθάνθηκε ο πατέρας μου και η μητέρα μου… Ήμουν οπαδός της Γιουνάιτεντ, την παρακολουθούσα και μετά ήρθε η στιγμή να βγω εγώ από τη φυσούνα του «Ολντ Τράφορντ». Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο…». 

 

Πηγή: Gazzetta.gr