Home SPORTS NEWS Σέρβοι: «Στημένο το Αρμενία-Αλβανία»!

Σέρβοι: «Στημένο το Αρμενία-Αλβανία»!

armeniia


Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σερβικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες η νίκη (3-0) της Αλβανίας στην Αρμενία, που έστειλε τους φιλοξενούμενους στο EURO 2016 δεν ήταν… καθαρή! Οι Σέρβοι υπογραμμίζουν ότι το ματς «στήθηκε» και επικαλούνται μάλιστα «πηγές» και από την Αλβανία!

Συγκεκριμένα, το «b92.net» (υπάρχει και ραδιοφωνικός σταθμό με το ίδιο όνομα) αναφέρει ότι η αλβανική ιστοσελίδα «opozita.com» μιλάει για σκάνδαλο, καθώς υπογραμμίζει ότι η… επιτυχία για την Αλβανία «κόστισε» συνολικά 2 εκ. ευρώ! Όπως γράφουν οι Σέρβοι, τέσσερις παίκτες της Αρμενίας ήταν «πιασμένοι». Πρόκειται για τον τερματοφύλακα και τρεις αμυντικούς, που έλαβαν από 500.000 ο καθένας!!!

Οι συντάκτες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, για να ενισχύσουν το ρεπορτάζ τους, υπογραμμίζουν ότι 20 λεπτά πριν από τη σέντρα υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις των ομάδων, σε εταιρίες online στοιχηματισμού σε Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Βερολίνο και Παρίσι. Συγκεκριμένα, η νίκη της Αρμενίας από το 2,85 έφτασε στο 4,10 και από την άλλη, η νίκη της Αλβανίας από το 2,6 πήγε στο 2,05.

Να θυμίσουμε πως η Αρμενία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και η Αλβανία ήθελε μόνο νίκη για να αφήσει την Δανία στην 3η θέση στον 9ο όμιλο. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μάλιστα στο 9′ και αυτό έγινε με αυτογκόλ… Σίγουρα εάν αληθεύει αυτά τα δημοσιεύματα, πρόκειται για «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…

Δείτε εδώ και το σχετικό δημοσίευμα


Πηγή: Pamesports.gr