Home SPORTS NEWS Συμβολική αποχή οπαδών της Μπάγερν στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ

Συμβολική αποχή οπαδών της Μπάγερν στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ

Bayernfans


Την έντονη αντίδραση των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου που θέλουν να δουν το παιχνίδι της ομάδας τους στο Λονδίνο από κοντά γνωρίζει τις τελευταίες μέρες η Άρσεναλ και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ιδιαίτερα υψηλό κόστος των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με έναν από τους συνδέσμους οπαδών που έχουν και γκρουπ στο Facebook, το FC Bayern Worldwide, το φθηνότερο εισιτήριο για τον αγώνα εφόσον υπολογιστούν οι φόροι και τα τέλη κοστίζει 100€, ποσό το οποίο είναι απαγορευτικό για τους απλούς φίλους του αθλήματος που ανήκουν στα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα.

Μάλιστα, ο εν λόγω σύνδεσμος έχει αποφασίσει να αντιδράσει, έστω και με έναν συμβολικό τρόπο, καθώς σχεδιάζουν να απέχουν στα πρώτα 5 λεπτά του ματς στο Λονδίνο τον Οκτώβριο.

«Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για το ύψος της τιμής των εισιτηρίων και να υπενθυμίσουμε στις ομάδες και τις ομοσπονδίες την κοινωνική τους ευθύνη και να τους προειδοποιήσουμε για τις επιπτώσεις που όλοι νιώθουμε, τόσο οι οπαδοί όσο και επίσημα η ομάδα.

Τα πρώτα πέντε λεπτά του ματς στο Λονδίνο θα είναι, το πώς θα είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου αν αυτή η τρέλα συνεχιστεί. Άδεια καθίσματα στα γήπεδα και κανένα σημάδι συναισθημάτων στις εξέδρες. Στα επόμενα 85 λεπτά θέλουμε να δείξουμε την εναλλακτική και το πόσο σημαντικό είναι για το ποδόσφαιρο μία ζωντανή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της Μπάγερν.

Πηγή: Sport-fm.gr