Home SPORTS NEWS Ο Ζόρζε Ζεζούς… σκότωσε την πρώην του

Ο Ζόρζε Ζεζούς… σκότωσε την πρώην του

sporting


Η Σπόρτινγκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λισσαβώνας για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, καθώς τα «λιοντάρια» θριάμβευσαν με 3-0 στο «Ντα Λουζ», με τον Ζόρζε Ζεζούς να επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο της πρώην ομάδας του (ήταν για έξι χρόνια στον πάγκο της). Ισοπαλία 0-0 είχαμε ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μπράγκα, και έτσι τα «λιοντάρια» είναι στην κορυφή με 20 βαθμούς, ενώ οι «δράκοι» ακολουθούν με 18. Οι δυο ομάδες είναι αήττητες. Η Μπενφίκα έχει 12… Ο Ανδρέας Σάμαρης έπαιξε σε όλο το αγώνα και είδε κίτρινη κάρτα στο 40’, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο 77’ στη θέση του Γκουνσάλο Γκουέντες!

Ο Τεόφιλο Γκουτιέρες άνοιξε το σκορ στο 9′, ο Ισλάμ Σλιμανί διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 21′. Ο Μπριάν Ρουίς διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 36′.
Οι συνθέσεις
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Σίλβιο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου (46′ Φέισα) (67′ Πίτσι), Σάμαρης, Αντρέ Αλμέιδα, Γκουνσάλο Γκουέντες (78′ Μήτρογλου), Γκαϊτάν, Ζόνας, Ραούλ Χιμένες.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Ολιβέιρα, Πάουλο Ολιβέιρα, Νάλντο, Ζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Άντριεν Σίλβα (78′ Ακουιλάνι), Ζοάο Μάριο, Μπράιαν Ρουίς, Τεόφιλο Γκουτιέρες, Σλιμανί.

Η Πόρτο παραχώρησε 0-0 στην Μπράγκα στο «Ντραγκάο», με τη φιλοξενούμενη να μένει αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0) και να έχει 14 βαθμούς. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, έχασαν ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχες, ενώ σε καλό βράδυ βρέθηκαν και οι δυο τερματοφύλακες…
Οι συνθέσεις
ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Λαγιούν, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Αλί Σισοκό (76′ Ρούμπεν Νέβες), Ντανίλο Περέιρα, Ιμπουλά (62′ Μπουένο), Αντρέ Αντρέ, Τέγιο, Μπραχιμί (58′ Κορόνα), Αμπουμπακάρ.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Ρικάρντο Φερέιρα, Μπολί, Τζάβαν Φερέιρα (17′ Μαρσέλο Γκοϊάνο), Βούκτσεβιτς (67′ Λουίζ Κάρλος), Μάουρο, Αλάν (84′ Ουίλσον Εντουάρντο), Ράφα Σίλβα, Στόικοβιτς, Ρούι Φόντε.

Σε άλλα ματς της Κυριακή η Σετουμπάλ πήρε «διπλό» με 2-0 κόντρα στη Μορειρένσε, έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη (2-2-0) και με την δεύτερη σερί νίκη είναι στην 6η θέση. Η γηπεδούχος είναι τελευταία με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη…

Ισοπαλία 1-1 είχαμε ανάμεσα στην Αρούκα και την Τοντέλα, με τις δυο ομάδες να έχουν… ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη «νίκη», αλλά στα τελευταία τους παίρνουν πόντους με ισοπαλίες. Για την φιλοξενούμενη είδε στο 90’+3 την δεύτερη (η πρώτη στο 78’) κίτρινη κάρτα ο Ντολί Μένγκα…

Πηγή: Pamesports.gr