Home SPORTS NEWS Έτσι θα παίξουν στο Κλάσικο

Έτσι θα παίξουν στο Κλάσικο

clacsi


Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σήμερα στις 19:15 γεμίζει από τους οπαδούς των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αλλά και από… 2.500 αστυνομικούς για την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στις δύο «μισητές» αντιπάλους που διεκδικούν τον τίτλο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, βλέποντας όλους τους ποδοσφαιριστές του (σε μια από τις σπανιότατες φορές) να προπονούνται κανονικά την Παρασκευή, αρκέστηκε απλά να δηλώσει ότι ο Σέρχιο Ράμος θα είναι βασικός έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι προτού μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε τον Κασεμίρο στα χαφ, ενώ, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θα ξαναδούμε και το «BBC» ενωμένο, με τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο να δίνουν κανονικότατα το «παρών».

Στην αντίπερα όχθη, ο Λουίς Ενρίκε θα κουβεντιάσει με τον Λιονέλ Μέσι λίγο πριν από το παιχνίδι για ν’ αποφασίσουν από κοινού αν είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Αργεντινού στο ματς από την αρχή. Πρόθεση του κόουτς των «μπλαουγκράνα», είναι να τον αφήσει στον πάγκο και να τον βάλει στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αν κριθεί αναγκαίο, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν πιο αργά μέσα στην ημέρα.

Το δίδυμο Μασεράνο – Μπουσκέτς αναμένεται να δούμε στη μεσαία γραμμή αφού ο Ράκιτιτς που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού είναι μεν υγιής αλλά όχι απόλυτα έτοιμος για 11άδα, ενώ το σχήμα, απόντος του Λιονέλ Μέσι θα είναι το 4-4-2, όπως το είδαμε και στα ματς με τις Χετάφε και Βιγιαρεάλ.

πηγη: gazzetta.gr