Home SPORTS NEWS «Κανένα θέμα συμπεριφοράς ο Γιανουζάι»

«Κανένα θέμα συμπεριφοράς ο Γιανουζάι»

jan


Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον Αντνάν Γιανουζάι.

Ο Βέλγος άσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα από το τέλος της τρέχουσας σεζόν που λήγει ο δανεισμός του, μιας και οι Βεστφαλοί δεν έχουν πειστεί για τις ικανότητές του, αλλά και τον βαθμό που δουλεύει.

Την ίδια ώρα, ο 20χρονος απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική Βελγίου Κ-21 κάτι που ανάγκασε τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ένζο Σκίφο, να θέσει το ερώτημα για τη συμπεριφορά του παίκτη.

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα σχετικά με την συμπεριφορά και την σκέψη του. Ο Αντνάν είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του και προγραμματίσαμε την ξεκούραση. Μην δείχνετε με το δάχτυλο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα πάει καλά και είναι μία πραγματική μηχανή. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», φρόντισε να δηλώσει ο μάνατζερ του παίκτη, Ντιρκ Ντε Βρίζε.

«Σκεφτείτε ότι ο Αντνάν δεν είχε κάνει προετοιμασία με αυτούς. Η Ντόρτμουντ του έχει δώσει χρόνο να προσαρμοστεί και εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Όταν ήρθαν ο Γκουντογκάν και ο Λεβαντόφσκι, έκαναν προετοιμασία και τους πήρε έξι μήνες για να βρουν ρυθμό», συμπλήρωσε.

Πηγή: England365.gr