Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Να παραμείνουν… από πάνω!

Να παραμείνουν… από πάνω!

Aca-U17-Chalkanoras (10)


Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου. Ντέρμπι έχουν να δώσουν σχεδόν όλες οι ομάδες μας, με τέσσερις εξ αυτών να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Ρεπό έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, ενώ αναβλήθηκε το ντέρμπι των Νέων.

Σημαντικά παιχνίδια στην 9η αγωνιστική για τους “πράσινους”, που στοχεύουν ασφαλώς σε νίκη. Στις βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων, όλες οι ομάδες μας βρίσκονται πάνω από τους αντιπάλους τους και εκεί θέλουν να παραμείνουν.

Σε μια δύσκολη έδρα αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, όμως είναι φαβορί για τη νίκη. Ντέρμπι για την ομάδα U13β, που έχει απέναντι της μια επικίνδυνη ομάδα. Την τελευταία της βαθμολογίας στον όμιλο της Λάρνακας αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για να δραπετεύσει με το τρίποντο. Οι πράσινοι της Λεμεσού κοντράρονται με μια καλή ομάδα, την οποία θέλουν να κερδίσουν για να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία.

Ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Για να διατηρηθεί στην κορυφή η ομάδα μας θα πρέπει να επικρατήσει του αντιπάλου της. Έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, οι πράσινοι στοχεύουν στη νίκη.

Εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την Ανόρθωση δίνει η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 17 του Προαιρετικού Πρωταθλήματος. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, δεν υπάρχει περιθώριο για νέες απώλειες και το γνωρίζουν οι παίκτες της ομάδας μας. Πηγαίνουν στον αγώνα με σχέδιο να δραπετεύσουν με το διπλό.

Το πράσινο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου: 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου

U13 09:00 ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Γήπεδο ΘΟΪ Λακατάμιας
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Κεραυνός Ασπίς Γερίου
U13 09:00 ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) Βοηθητικά Δήμου Παραλιμνίου
U13 11:00 Champions Ύψωνα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) Γήπεδο Champions

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 15 Νοεμβρίου

U17 11:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Ασπίς Ποταμιάς