Home SPORTS NEWS Ταπείνωση για τη Ρεάλ!

Ταπείνωση για τη Ρεάλ!

sevilla


Αυτή… δεν ήταν η Ρεάλ που ονειρεύονται οι φίλοι της.

Η βασίλισσα έμεινε στην γκολάρα του Σέρχιο Ράμος, στη συνέχεια… έφυγε απ’ τον αγωνιστικό χώρο του Σάντσεθ Πιθχουάν και η εκπληκτική Σεβίλλη τιμώρησε την παιδική της άμυνα και τον Κασίγια κάτω από την εστία, επικρατώντας εύκολα 3-2 (το δεύτερο τέρμα των Μαδριλένων ήρθε στην εκπνοή και ουσιαστικά δεν… γλυκαίνει την ήττα).

Έτσι, οι παίκτες του Μπενίτεθ έμειναν στο -3 από την Μπαρτσελόνα και πλέον καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, όπου θα υποδεχθούν τους Καταλανούς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους. Είχαν δοκάρι σε ξερό σουτ του Νάτσο, είχαν και γκολάρα στο 22’, με τον Σέρχιο Ράμος να πιάνει φοβερό γυριστό ψαλιδάκι και να γράφει το 0-1.

Κάπου εκεί όμως, οι Ανδαλουσιάνοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Εκμεταλλεύτηκαν την αναγκαστική έξοδο του Ράμος λόγω τραυματισμού και το γήπεδο… έγειρε. Έστειλαν αρκετά απειλητικά μηνύματα κι εν τέλει δικαιώθηκαν για την πίεσή τους με τον Ιμόμπιλε στο 32’ να ισοφαρίζει (κι ενώ Κασίγια και Νάτσο δεν αντέδρασαν σωστά).

Τα ατού της Ρεάλ ήταν μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό. «Εξαφανισμένος» ο Κριστιάνο, καμία ουσία ο Μπέιλ, πίσω η άμυνα… έμπαζε και μοιραία η εικόνα του ματς έδειχνε Σεβίλλη. Και στο 61’ οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα, η παιδική άμυνα της βασίλισσας δεν έκανε το παραμικρό και ο Μπανέγα σε κενή εστία έγραψε την ανατροπή.

Τα πράγματα δεν κυλούσαν καθόλου καλά για την ομάδα του Μπενίτεθ. Πραγματικά κακό πρόσωπο. Ενδεικτικό πως φτάσαμε στο 74’ για να κάνει μεγάλη φάση (καθώς αναλωνόταν σε μακρινά, άστοχα σουτ). Εξίσου μεγάλη όμως ήταν και η επέμβαση του Ρίκο σε κεφαλιά του Καζεμίρο, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Και στην επόμενη φάση, ο Γιορέντε εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία στην καρδιά της άμυνας, κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 3-1!

Κι αν ο Κασίγια δεν δήλωνε –επιτέλους- παρών, τότε το σκορ θα μπορούσε να ‘χε ξεφύγει στα σουτ των Κονοπλιάνκα και Μπανέγα. Ο Χάμες –που επανεμφανίστηκε μετά από περίπου δύο μήνες- στο 93’ έπιασε από μακριά δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο επ’ ουδενί δεν… γλυκαίνει την εμφάνιση και την ταπείνωση της Ρεάλ…

FT – VIDEO (Liga BBVA): Sevilla FC 3-2 Real Madrid C.F.All Goals & Highlights [HD]

Posted by Football Goals & Highlights on Sunday, November 8, 2015

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 6/11

Λας Πάλμας-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0
(28′ Βιέρα, 51′ Αραούχο)

Σάββατο, 7/11

Θέλτα-Βαλένθια 1-5
(24′ Φερνάντες – 13′, 46′ Αλκάθερ, 45′, 64′ Παρέχο, 79′ Μουσταφί)

Λεβάντε-Λα Κορούνια 1-1
(53′ Καμαράσα – 22′ Λούκας)

Εϊμπάρ-Χετάφε 3-1

Ράγιο Βαγεκάνο-Γρανάδα 2-1

Μάλαγα-Μπέτις 0-1
(64′ Κάστρο)

Κυριακή, 8/11

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ 2-1
(8’ Γουίλιαμς, 64’ Γκαρθία – 51’ Πέρεθ)

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 3-0
(60′, 85′ Νεϊμάρ, 70′ πεν. Σουάρες)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 1-0
(93′ Γκριζμάν)

Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2
(36′ Ιμόμπιλε, 61′ Μπανέγα, 74′ Γιορέντε – 22′ Ράμος, 93′ Χάμες)

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων

πηγη: sport-fm.gr