Home SPORTS NEWS Βάρντι… και στη μεγάλη οθόνη!

Βάρντι… και στη μεγάλη οθόνη!

vardi


Το ενδεχόμενο της δημιουργίας ταινίας για τον Τζέιμι Βάρντι και να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μεγάλου πρωταγωνιστή της Πρέμιερ Λιγκ, εξετάζει Βρετανός σεναριογράφος!

Μόλις το 2012, ο 28χρονος επιθετικός της Λέστερ αγωνιζόταν στη Φλίτγουντ Τάουν, στην πέμπτη κατά σειρά κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και το 2015, είναι πλέον ο ποδοσφαιριστής με το ρεκόρ του σκοραρίσματος σε 11 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος, ξεπερνώντας την επίδοση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από το 2003.

Η ιστορία του, ο τρόπος με τον οποίο πείσμωνε και δεν «λύγιζε» στις δυσκολίες, οι πολλές ώρες στο εργοστάσιο και οι ασταμάτητες προπονήσεις, το «βραχιολάκι» για περιορισμό λόγω καταδίκης έπειτα από καυγά και άλλα πολλά, έχουν εμπνεύσει τον Βρετανό σεναριογράφο, Άντριαν Μπάτσαρτ.

Αυτός, όπως δήλωσε στη «Sun», θα ήθελε να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας της ταινίας του Τζέιμι Βάρντι, έχοντας παρακολουθήσει και εκτιμήσει τα κατορθώματα του ποδοσφαιριστή, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στη ζωή με τη δύναμη που επέδειξε για ν’ ανέβει τα σκαλοπάτια και να φτάσει στο ανώτατο επαγγελματικό επίπεδο, στο κορυφαίο πρωτάθλημα. «Είναι ο ρόλος που ονειρεύονται οι περισσότεροι ηθοποιοί… Είναι αξιοπρόσεκτοι που πριν λίγα χρόνια απλά έβγαζε τα προς το ζην και τώρα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτοχος ενός σπουδαίου ρεκόρ» είπε ο Μπάτσαρτ.

Όσο για τους ηθοποιούς που σκέφτηκε για το ρόλο του Βάρντι, η επιλογή θα είναι ανάμεσα στους Ζακ Έφρον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Άντριου Γκάρφιλντ.

Σίγουρα δεν θα αρέσει αυτό στον Βάρντι…

 

Πηγή: Gazzetta.gr