Home SPORTS NEWS Στους Knicks ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Στους Knicks ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

GettyImages-490525738


Το πάλεψε όσο λίγοι Έλληνες στο παρελθόν. Πέρασε από πολλές δυσκολίες. Αρκετές φορές έφτασε κοντά στο όνειρό του, να υπογράψει συμβόλαιο με μία ομάδα του ΝΒΑ. Τώρα, πλέον, είναι γεγονός! Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατάφερε με τις εμφανίσεις του με την φανέλα των Westchester Knicks στη D-League, όπου είχε 12.4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μεσο όρο, να πείσει τους Knicks να του προσφέρουν 10ημερο συμβόλαιο! O νεαρός γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται εκτός απροόπτου να υπογράψει

Ο πρόσφατος τραυματισμός από πυροβολισμό του Cleanthony Early έπαιξε σίγουρα ένα ρόλο, αφού οι Νεοϋορκέζοι ήθελαν έναν ακόμα περιφερειακό, κατά προτίμηση με αμυντικές ικανότητες, για να είναι καλυμμένοι στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο προτίμησαν να προσφέρουν 10ήμερο συμβόλαιο τον Θανάση και όχι σε έναν εκ των Jimmer Fredette (επίσης αγωνίζεται στους Westchester Knicks) ή Toure Murry (επίσης αγωνίζεται στη D-League, αλλά στους Texas Legends) οι οποίοι σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα ήταν οι άλλοι υποψήφιοι για να καλύψουν την 15η θέση στο ρόστερ των Knicks.

Πλέον ο Θανάσης έχει μπροστά του την ευκαιρία της ζωής του! Τί πρέπει να κάνει; Καταρχήν, να πείσει την ομάδα της Νέας Υόρκης να του προσφέρει και δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Αν τα καταφέρει, τότε μετά το πέρας του δεύτερου δεκαήμερου συμβολαίου του οι Knicks θα πρέπει είτε να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε να τον αφήσουν ελεύθερο.

NBA Greece – SPORT 24