Home SPORTS NEWS Πανδαισία γκολ στο Σεβίλλη-Εσπανιόλ

Πανδαισία γκολ στο Σεβίλλη-Εσπανιόλ

sevilla-espanyol-1


Το χειρότερο ντεμπούτο έκανε με τα χρώματα της Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο, πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η Σεβίλλη έστειλε την μπάλα 6 φορές στο πλεκτό του, στη μεγάλη της νίκη με 6-4 επί της Καταλανικής ομάδας.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 8′ με σκόρερ τον Πιάτι, για να ισοφαρίσει ο Σαράμπια εφτά λεπτά αργότερα, ενώ στο 22′ ο ο Βιέτο πέτυχε την ανατροπή. Δεν άντεξε πολλά λεπτά το προβάδισμα της Σεβίλλης, αφού στο 26′ ο Πέρεθ ισοφάρισε για την Εσπανιόλ, ενώ ο Βίκτορ Σάντσεθ στο 44ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η ισοφάριση όμως για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Βιέτο να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στον αγώνα, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το εντυπωσιακό 3-3.

Στην επανάληψη η Σεβίλλη μπήκε δυνατά και κατάφερε με τρία γκολ, που πέτυχαν οι Βάσκεθ (54′), Μπεν Γιέντερ (66′) και Κιγιοτάκε (74′), να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Στο 79ο λεπτό ο Μορένο κατάφερε να μειώσει σε 6-4, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Villarreal-Granada

Νωρίτερα, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Το “Κίτρινο Υποβρύχιο” πήρε προβάδισμα στο 61ο λεπτό με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Σαμού, όμως η χαρά του και των συμπαικτών του κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 65′ ο Πόνσε με κοντινή προβολή ισοφάρισε για την Γρανάδα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

Απολαύστε τα στιγμιότυπα από τις δύο αναμετρήσεις, ξεκινώντας από αυτή στην Ανδαλουσία όπου επιτεύχθηκαν δέκα γκολ: