Home ΚΥΠΡΟΣ Συμβόλαιο δύο χρόνων με ΑΕΚ για Αντώνη – Στις €50,000 η συμφωνία

Συμβόλαιο δύο χρόνων με ΑΕΚ για Αντώνη – Στις €50,000 η συμφωνία

 


Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την συμφωνία με την ομάδα μας για την παραχώρηση του Αντώνη Γιωργαλλίδη και την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η αρχική πρόταση της ΑΕΚ απορρίφθηκε από την ομάδα μας, στη συνέχεια ανέβασαν την προσφορά τους στις 50.000 ευρώ και σε συνδιασμό με την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πόλη του, η ομάδα μας την έκανε αποδεκτή.

Ο Γιωργαλλίδης αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια και προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο νέο γήπεδο, είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Με ένα γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο πάντα στο πλευρό της η ομάδα μπορεί να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει. Επίσης περιμένω με ανυπομονησία τον επαναληπτικό της Πέμπτης με αντίπαλο την Slovan Liberec και πιστεύω ότι η ομάδα διαθέτει τις δυνατότητες για να πετύχει την ανατροπή και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League», δήλωσε αμέσως μετά τις υπογραφές ο Γιωργαλλίδης.

sg4ld