Home SPORTS NEWS Όλη η Ευρώπη στα πόδια του!

Όλη η Ευρώπη στα πόδια του!


Ο Reinier Jesus Carvalho, γνωστός ως “Reinier”, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό μέσο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την Flamengo στη φετινή σεζόν και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι σκάουτερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν εντοπίσει το ταλέντο του Reiner πριν ακόμα καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της “Fla”, αφού ήταν βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων της Βραζιλίας, και τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές.

Μία από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ήταν η Barcelona, ενώ στην πορεία μπήκε στο παιχνίδι και η Arsenal. Σύμφωνα με τη “Mundo Deportivo”, οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη μιλήσει με τον πατέρα του Reiner για το ενδεχόμενο μετακόμισης του στο “Emirates”.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως έντονο ενδιαφέρον για το ανερχόμενο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου επιδεικνύει και Chelsea, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν τον προσέγγισαν PSG, Manchester City, Real και Juventus, ακόμα και η Everton!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Flamengo αξιώνει ένα ποσό κοντά στα £70m εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Reinier και τους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει μεγάλη από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για να τον κάνουν δικό τους.

Πηγή: agglia.net