Home SPORTS NEWS Ανακοινώνει Γραμμόζη η Σάλκε!

Ανακοινώνει Γραμμόζη η Σάλκε!


Ο Δημήτρης Γραμμόζης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός της Σάλκε. Ιστορικό γεγονός καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τεχνικός στην Bundesliga!

Στον Δημήτρη Γραμμόζη καταλήγει η διοίκηση της Σάλκε για το πόστο του νέου τεχνικού του γερμανικού συλλόγου σύμφωνα με την Bild, αλλά και το έγκυρο Kicker.

Ο Κρίστιαν Γκρος έγινε ο τέταρτος προπονητής που απολύεται από τους «Βασιλικούς Μπλε», κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γραμμόζης παραμένει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε αποχωρήσει από την Ντάρμσταντ την οποία οδήγησε στην 5η θέση της 2. Bundesliga στην περυσινή σεζόν. Στο παρελθόν είχε εργαστεί και στις Ακαδημίες της Μπόχουμ γεγονός που επίσης προσμετράται στα υπέρ της πρόσληψης του, καθώς η Σάλκε αναμένεται από το καλοκαίρι να βασιστεί σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Γραμμόζης αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Γκελζενκίρχεν «βολοδέρνει» στην τελευταία θέση με εννιά βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μάλιστα, είναι και στο -9 από την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Εργοτέλη και της Κέρκυρας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα κοουτσάρει ομάδα της Bundesliga σε σταθερή βάση, αφού ο Ηρακλής Μεταξάς αν και ασίσταντ του Χάικο Χέρλιχ στην Άουγκσμπουργκ είχε κάνει ντεμπούτο τον περασμένο Οκτώβριο στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου σε ματς κόντρα στη Βόφσμπουργκ.

Πηγή: gazzetta.gr