Home SPORTS NEWS Θρίαμβος της Σέριφ στο Μπερναμπέου – Η μεγαλύτερη έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ

Θρίαμβος της Σέριφ στο Μπερναμπέου – Η μεγαλύτερη έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ


Η πρωτάρα Σέριφ «έκλεισε» το νέο «Μπερναμπέου», έφυγε με τρίποντο από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε αδιανόητη «ρουκέτα» του Τιλ στο 90′ και έγραψε ιστορία, κάνοντας την Ευρώπη να παραμιλά. Ασύλληπτη εμφάνιση Αθανασιάδη με 10+ αποκρούσεις!

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. Η πιο ανέλπιστη έκπληξη στην ιστορία των ομίλων και πρωτάρα στο Champions League, κόντρα στην πολυνίκη των 13 τροπαίων. Κάθε σύγκριση μάταιη, κάθε πρόβλεψη άκυρη.

Είναι η Σέριφ Τίρασπολ, του βγαλμένου από video-game, Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού, του πρώην παίκτη των Ολυμπιακού, Άρη κι Ατρομήτου μέσα στο ανακαινισμένο σπίτι της Βασίλισσας, Ρεάλ Μαδρίτης.

Και είναι νικήτρια, θριαμβεύτρια με τον πιο αδιανόητο τρόπο (1-2), με σκόρερ έναν παίκτη από το Ουζμπεκιστάν κι έναν από τον Λουξεμβούργο, με νικητήρια «ρουκέτα» στο 90ο λεπτό, είναι πρωτοπόρος με δύο στα δύο. Κι αυτή είναι η γοητεία του Champions League!

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο (66′ Ροντρίγκο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκουτιέρεθ (66′ Κρόος), Βαλβέρδε, Κασεμίρο (66′ Μόντριτς), Καμαβινγκά, Αζάρ (66′ Γιόβιτς), Βινίσιους, Μπενζεμά

Σέριφ Τιρασπόλ (Γιούρι Βερνιντούμπ): Αθανασιάδης, Κοστάντσα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Αντό, Τραορέ, Κολοβός (90+2′ Νικολόβ), Καστανιέδα (78′ Ζουλιέν), Γιακσιμπόεβ (57′ Μπρούνο)