Home SPORTS NEWS H Λα Λίγκ ζητά εξηγήσεις για την πρόσληψη Τσάβι και την ρήτρα...

H Λα Λίγκ ζητά εξηγήσεις για την πρόσληψη Τσάβι και την ρήτρα 5 εκατ. ευρώ


Η Μπαρτσελόνα καλείται να παρουσιάσει στη La Liga όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της, ειδάλλως κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με βαρύτατη ποινή.

Η πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο στόχαστρο της La Liga, καθώς σύμφωνα με την «Cadena Cope», η διοργανώτρια αρχή περιμένει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για την μετακίνηση του Ισπανού προπονητή στους «μπλαουγκράνα» και αναρωτιέται για τη διευθέτηση της ρήτρας αποδέσμευσης των 5 εκατομμυρίων ευρώ στην πρώην ομάδα του, Αλ-Σαντ.

Οπως επίσης έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, τα στοιχεία για τον μισθό του Τσάβι και τη διάρκεια του συμβολαίου. Πάντως, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα αρνήθηκε να αποκαλύψει τις πληροφορίες, τις οποίες θεωρεί «εμπιστευτικές», την Δευτέρα (08/11) κατά την παρουσίαση του Τσάβι, ενώ μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός πλήρωσε τη μισή ρήτρα.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν επιτρεπόταν στους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου να ξοδέψουν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, λόγω των περιορισμών της La Liga. Ωστόσο, τώρα πρέπει να αποδείξουν στη La Liga ότι η πληρωμή έγινε σύμφωνα με τους κανόνες.

Από gazzetta.gr