Home SPORTS NEWS Παρί Σεν Ζερμέν: O κακός… χαμός με Nike και Adidas για τους...

Παρί Σεν Ζερμέν: O κακός… χαμός με Nike και Adidas για τους σταρ της ομάδας


Ο κακός χαμός στην Παρί με Nike και Adidas.

Οι δύο εταιρείες αθλητικών ειδών έχουν συνεργασίες με τους σταρ της παριζιάνικης ομάδας και εν μέσω αυτής της κατάστασης υπάρχει και ο σύλλογος. Συγκεκριμένα, προ δύο εβδομάδων σε μια φωτογράφιση για την παρουσίαση της νέας φανέλας που σχεδίασε η μάρκα Jordan, θυγατρική της Nike, οι Παριζιάνοι «έκρυψαν» τα πόδια του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός φοράει παπούτσια Adidas από το 2006, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ντύνεται από τη Nike.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, 15 ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν χορηγό τη Nike, 13 την Adidas, δύο την Puma και ένας τη Mizuno.

Και η «μάχη» για την επικράτηση και την απόκτηση νέων συμβολαίων με τους διάσημους σταρ είναι συνεχής ανάμεσα -κυρίως- στις δύο κορυφαίες εταιρείες.

Από τους 13 ποδοσφαιριστές που φορούν  Adidas, μόνο οι εννέα είναι «πρεσβευτές» της μάρκας, μεταξύ των οποίων ο Κέιλορ Νάβας.

Στην περίπτωση της Nike, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος «πρεσβευτής» της, με τον οποίο διατηρεί σχέση από τότε που έγινε 13 ετών. Μεταξύ των άλλων συμπεριλαμβάνονται οι Μάρκο Βεράτι, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και Μαρκίνιος. Ο Σέρχιο Ράμος «έσπασε» τη συμφωνία του με τη Nike για την Adidas, αλλά αργότερα υπέγραψε με τη Mizuno.Ο Ντοναρούμα, ο οποίοος προηγουμένως ήταν στην Puma, μεταπήδησε στην Adidas.