Home SPORTS NEWS Πρόταση για ανανέωση από την Παρί με συμβόλαιο που ξεπερνά κάθε λογική

Πρόταση για ανανέωση από την Παρί με συμβόλαιο που ξεπερνά κάθε λογική


Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο να έχει εκπληκτική απόδοση και το νικητήριο γκολ, αποδεικνύοντας για ποιον λόγο θεωρείται ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, η πραγματικότητα αναφορικά με το συμβόλαιό του δεν αλλάζει και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Independent» η Παρί ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 23χρονο, η οποία μάλιστα ξεπερνά κάθε λογική για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα του πλέον αξιόπιστου Μέσου, η διοίκηση των Παριζιάνων θα καταθέσει πρόταση που θα αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ εβδομαδιαίως, νούμερο που δεν μπορεί να προσεγγίσει καμία άλλη ομάδα, ακόμα και η «βασίλισσα».

Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζεται και στο ρεπορτάζ, το πρόβλημα για το νέο συμβόλαιο δεν είναι οικονομικό, όσο η επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στη Μαδρίτη και να φορέσει τη φανέλα με την οποία έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήταν το παιδικό του είδωλο.