Home SPORTS NEWS Πρόκριση με λαχτάρα για την Λίβερπουλ, στους “8” δια περιπάτου η Μπάγερν...

Πρόκριση με λαχτάρα για την Λίβερπουλ, στους “8” δια περιπάτου η Μπάγερν (Στιγμιότυπα)

Δύο παιχνίδι έγιναν το βράδυ της Τρίτης (8/3) για την φάση των “16” του Champions League.


Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Άνφιλντ ηΊντερ κοίταξε στα μάτια την Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει και την πρόκριση.Παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 2-0, οι «νερατζούρι» δεν μάσησαν, προηγήθηκαν με ένα απίθανο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Στην συνέχεια ήρθε η αποβολή του Σάντσες που στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση και έτσι η Ίντερ έμεινε με την τιμητική νίκη (0-1) και την Λίβερπουλ να εξασφαλίζει το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς (65′ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Τιάγκο (66′ Έντερσον), Σαλάχ, Ζότα (83′ Λουίς Ντίας), Μανέ.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνια, Ντε Φράι (46′ Ντ’Αμπρόσιο), Μπαστόνι, Ντάμφρις (75′ Γκαλιαρντίνι), Βιδάλ, Μπρόζοβιτς (75′ Νταρμιάν), Τσαλχάνογλου (84′ Βεσίνο), Πέρισιτς, Μαρτίνες (76′ Κορρέα), Σάντσες.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στην Γερμανία η Μπάγερν συνέτριψε με 7-1 την Σάλτσμπουργκ και με συνολικό σκορ 8-2 πήρε την πρόκριση για τους “8” της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης. Το παιχνίδι όπως μαρτυράει και το σκορ ήταν μονόλογος με τους πρωταθλήτες Γερμανίας να κάνουν ότι θέλουν απέναντι στους Αυστριακούς. Για την ιστορία η Μπαγέρν προηγήθηκε στο σκορ στο 12′ με τον Λεβαντόφκσι, ο Πολωνός στο 21′ και στο 23′ έκανε το 3-0. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 31′ ο Γκνάμπρι διαμόρφωστε το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 54′ ο Μίλερ είδε δίχτυα, στο 71′ ο Κιάεργααρντ μείωσε σε 5-1 και στην συνέχεια ο Μίλερ και ο Σανέ σφράγισαν την μεγάλη νίκη των Γερμανών.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Σίλε (67′ Κουασί), Ερναντές (60′ Ουπαμεκάνο), Γκνάμπρι (46′ Σαρ), Κίμιχ, Μουζιάλα, Κομάν, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόβσκι.

Ζάλτσμπουργκ (Ματάιας Γιάισλε): Κεν, Κρίστενσεν, Σολέ (46′ Σούσιτς), Βέμπερ, Ούλμερ, Καμαρά (67′ Τιτζανί), Καπάλντο, Ζάιβαλντ (46′ Πιατκόφσκι), Άαρονσον, Αντάμου (62′ Σέσκο), Αντεγέμι (62′ Κιάεργκααρντ).