Home SPORTS NEWS Άλωσε το “Ντα Λουζ” η Λίβερπουλ, προβάδισμα πρόκρισης για την Σίτι!

Άλωσε το “Ντα Λουζ” η Λίβερπουλ, προβάδισμα πρόκρισης για την Σίτι!

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε το βράδυ της Τρίτης (5/4) η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με 1-0 τους «ροχιμπλάνγκος» στο «Έτιχαντ» ενώ στο άλλο παιχνίδι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άλωσε το «Ντα Λους» με το 3-1 κόντρα στην Μπενφίκα.


Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1)

Στο παιχνίδι που έγινε στο «Έτιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε που έπαιξε φουλ άμυνα, κατάφερε στο τέλος της βραδιάς να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Το γκολ των “πολιτών” το πέτυχε ο Ντε Μπρόινε στο 70ο λεπτό. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε προβάδισμα πρόκρισηςγια τα ημιτελικά του Champions League.

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Άκε, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιντογκάν (68′ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (68′ Ζεσούς), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Κοντογκμπιά, Γιορέντε (60′ Κούνια), Κόκε (60′ Ντε Πάουλ), Ζοαό Φέλιξ (81′ Λεμάρ), Γκριζμάν (60′ Κορέα)

Μπενφίκα – Λίβερπουλ 1-3

Στο ματς που έγινε στο «Ντα Λουζ», η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έκανε πάρτι απέναντι στην Μπενφίκα και πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-3 που ουσιαστικά την βάζει με τα δύο πόδια στους “4” της διοργάνωσης. Οι “κόκκινοι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Κονατέ. Στο 34ο λεπτό ο Μανέ έκανε το 0-2 για την Λίβερπουλ. Με το καλήμερα του δευτέρου ημίχρονου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Νούνιες μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Ντίας στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ενδεκάδες:

Μπενφίκα (Νέλσον Βερίσιμο): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Φερτόνχεν, Γκριμάλδο, Ράφα Σίλβα, Βάιγκλ, Τααράμπτ (71′ Μεϊτέ), Έβερτον (82′ Γιάρεμτσιουκ), Γκονσάλο Ράμος (86′ Μάριο), Νούνιεζ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ (89′ Γκόμες), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (89′ Μίλνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα (61′ Χέντερσον), Σαλάχ (61′ Ζότα), Ντίαζ, Μανέ (61′ Φιρμίνο)