Home SPORTS NEWS Κλοπ: «Τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι, κορυφαίος στον κόσμο...

Κλοπ: «Τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι, κορυφαίος στον κόσμο ο Πεπ»


Ως «τρέλα» περιέγραψε το προσεχές ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα ως τον κορυφαίο στον κόσμο.
Ντέρμπι τίτλου αυτή την Κυριακή (10/4) στο «Έτιχαντ», με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι μόλις ένας βαθμός.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην ιστορία που έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι αυτές που πρωταγωνιστούν για την κατάκτηση του τίτλου στο Νησί.
«Ποτέ δεν προετοιμαστήκαμε για τέτοια ματς με το σκεπτικό πως θα πάμε να διαλύσουμε τον αντίπαλο. Χρειάζεσαι σεβασμός και ειδικά σε μια ομάδα όπως η Σίτι που δεν έχει αδυναμίες. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε ευγνώμονες στην Σίτι για την ποιότητα που έχει, όμως, αυτό μας ώθησε κι εμάς στην βελτίωση. Είναι τρέλα όλο αυτό που συμβαίνει με την Σίτι τα τελευταία χρόνια και οι μάχες που δίνουμε για τον τίτλο. Ο ένας πιέζει τον άλλον για να γίνει καλύτερος» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο τεχνικός των «κόκκινων» αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα, για τον οποίο είπε τα εξής: «Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως γίνεται κάποιος ν’ αμφισβητεί πως ο Πεπ είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όσα έχει καταφέρει, το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, είναι λόγοι που εμείς σκεφτόμαστε παραπάνω και προσπαθούμε να διορθώσνουμε τα λάθη που κάνουμε».

Πηγή:sdna.gr