Home SPORTS NEWS Χέρτα: Πρώην αρχηγός συνδέσμου οπαδών ψηφίστηκε πρόεδρος του συλλόγου

Χέρτα: Πρώην αρχηγός συνδέσμου οπαδών ψηφίστηκε πρόεδρος του συλλόγου

Ο Κέι Μπερνστάιν, πρώην αρχηγός του γκρουπ ultras της Χέρτα, Harlekins Berlin, εξελέγη πρόεδρος της ομάδα την Κυριακή (26/6).

Ο Κέι Μπερνστάν υποστήριζε τη Χέρτα από όταν ήταν πιτσιρικάς. Μπήκε σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ηγήθηκε του γκρουπ και από χθες Κυριακή (26/6) είναι πρόεδρος του συλλόγου! Ο 41χρονος εξασφάλισε την πλειοψηφία των ψήφων στη γενική συνέλευση του κλαμπ και εκπλήρωσε το όνειρο πολλών οπαδών στον κόσμο. Ο Κέι συγκέντρωσε 1.670 ψήφους από τις 3.040 (μπροστά από τον Φρανκ Στέφελ, 1.280 ψήφους). Κάποτε ήταν επικεφαλής του ultra group Harlekins Berlin, του οποίου είναι ο συνιδρυτής τώρα διαδέχεται τον 72χρονο Βέρνερ Γκεγκενμπάουερ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 14 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.


Όπως αναφέρει η Bild, ο πρώην αρχηγός των ultras του συλλόγου έχει αποκλειστεί τρεις φορές από το γήπεδο. Μία εξ’ αυτών έγινε το 2005, όπου κάλεσε τους ultras να πετάξουν ένα αντικείμενο που είχε μοιράσει ένας χορηγός, τραυματίζοντας έναν θεατή. Η γερμανική εφημερίδα εξηγεί επίσης ότι ο Μπερνστάιν έχει επίσης συλληφθεί από την αστυνομία.

Ιδιοκτήτης πλέον πρακτορείου επικοινωνίας, εξελέγη στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου που έγινε αυτή την Κυριακή. «Χρειαζόμαστε μια ειλικρινή και πραγματική επαναφορά», είπε για τη Χέρτα, η οποία ξέφυγε οριακά τον υποβιβασμό. “Η ηλικιωμένη κυρία μας είναι στην εντατική. Μπορούμε τώρα να τη θεραπεύσουμε από μέσα και να τη ξανασηκώσουμε στα πόδια της. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν και όλοι πρέπει να βοηθήσουν ώστε να ξαναβρούμε τη γαλανόλευκη ψυχή μας».

 

 

Πηγή: gazzetta.gr