Home SPORTS NEWS 7άρα η Παρί στο κύπελλο, 5 γκολ ο Μπαπέ!

7άρα η Παρί στο κύπελλο, 5 γκολ ο Μπαπέ!

Ο Μπαπέ βρήκε το τέλειο θύμα στο πρόσωπο της Παΐ Ντε Κασέλ της έκτης κατηγορίας, την κέρασε πέντε (!) γκολ και οδήγησε την Παρί σε μια άνετη πρόκριση με επτάρα (7-0) προς τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μηδενικός οίκτος από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πραγματικά… εξολόθρευσε την Παΐ Ντε Κασέλ της έκτης κατηγορίας. Σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του πέντε γκολ, ο Γάλλος επιθετικός οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια άνετη πρόκριση με 7-0 προς τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, εκεί όπου πλέον περιμένει η… σαφώς πολύ πιο ανταγωνιστική Μαρσέιγ.


Παρά την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλαν οι γηπεδούχοι για περίπου ένα ημίωρο, το πρώτο γκολ των Παριζιάνων ουσιαστικά σηματοδότησε και την κατάρρευσή τους. Με τον Μπαπέ να ανοίγει το σκορ στο 29΄, να πετυχαίνει χατ τρικ μέσα σε έντεκα λεπτά και τον Νεϊμάρ ενδιάμεσα απλώς να προσθέτει τον οβολό του, η Παρί είχε φτάσει σε ένα άνετο 4-0 που την έστειλε με το εισιτήριο στην τσέπη για το ημίχρονο.

Ακόμα και τότε ωστόσο, αποφάσισε να μην ρίξει ρυθμούς ούτε στο β΄μέρος. Κάπως έτσι αρχικά στο 59΄ο Μπαπέ έγραψε το 5-0, οκτώ λεπτά αργότερα ο Σολέρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 79΄ο Μπαπέ ολοκλήρωσε την παράστασή του για να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Παριζιάνων που πετυχαίνει πέντε γκολ σε επίσημο αγώνα!

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Παριζιάνους άνετους και πλήρως… χορτασμένους να βάζουν πλώρη για τους «16» του Κυπέλλου, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να δείξουν κανένα έλεος.

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Νάβας, Πεμπελέ (59′ Χακίμι), Ράμος (67′ Μπιτσιάμπου), Περέιρα, Μέντες (46′ Μπερνάτ), Βιτίνια, Σάντσες (60′ Ρουίθ), Σολέρ, Νεϊμάρ, Εκιτικέ (67′ Γκάρμπι), Μπαπέ